Patella Luksation hos hunde

Osteopati til hunde
Patella luksation, også kendt som løs knæskal, er en tilstand, hvor knæskallen (patella) ikke forbliver i sit naturlige spor i lårbensknoglen. Dette kan føre til smerte, hinken og uregelmæssig gang. Tilstanden kan være medfødt eller udvikle sig som følge af traumer og er klassificeret i forskellige grader (0-4) afhængig af patellaens stabilitet og hyppigheden af dens forskydning.

Osteopati kan tilbyde værdifuld støtte til kæledyr med patellaluksation ved at forbedre muskelbalance og ledmobilitet. Regelmæssige justeringer lindre smerten, understøtter kroppens naturlige balance og forhindrer muskeloverbelastning, hvilket effektivt hjælper med at håndtere symptomerne på tilstanden.

Osteopati kan lindre symptomerne på patella luksation og forbedre hundens bevægelighed

HundeOsteopat

Støtte til hunde med Patella Luksation

Kostjusteringer spiller en nøglerolle i støtten af muskler og led for kæledyr med patella luksation. Indtagelse af omega-3-fedtsyrer sammen med CBD, som er tilgængeligt i klinikken, hjælper med at reducere inflammation og fremme helingsprocessen. CBD, en naturlig og skånsom hjælpemiddel, er kendt for sine antiinflammatoriske og smertelindrende egenskaber. Når disse tilskud kombineres med osteopatiske justeringer, bidrager det til en helhedsorienteret tilgang, der lindrer symptomerne på patella luksation og gradvist forbedrer kæledyrets mobilitet.

Kontakt mig på tlf: 52118989 eller på mail: info@baxrehab.dk hvis dit kæledyr har problemer med Patella Luksation, eller bestil tid.

bestil tid online

Osteopati kan afhjælpe Patella Luksation

Patella Luksation kan være smertefuld og hunden vil derfor kompensere i kroppen som giver en øget belast. Med osteopati kan man hjælpe hunden til at bruge kroppen optimalt igen. Eksamineret Osteopat med klinik i Esbjerg, Sydvestjylland.

Kontakt