Køresyge hos Hund

Osteopati til hunde

Køresyge kan virkelig ødelægge både din hunds og din egen køreglæde. Men heldigvis behøver du ikke at kæmpe med medicin eller prøve utallige ineffektive råd.

Ofte skyldes køresyge ubalancer i det kranielle system eller en skæv nakkehvirvel, der påvirker balancenerven.

Løsningen findes i at kombinerer Osteopati og Kraniosakral Terapi.
Med Kraniosakral Terapi stabiliseres ubalancer i det kranielle system, fokuseret på elementer som Os temporale-knoglen, der er knyttet til balancecenteret i øregangen. Osteopati sikrer, at kroppen ikke har låsninger, der kan påvirke balancenerven.


“Vores hund døjede rigtig slemt med køresyge. Nu er vi lige kommet hjem fra en dejlig campingtur. Han klarede turen så flot, der var ingen opkast og heller ikke engang savlen.Vi er dig så taknemlig for hvad du har gjort for vores hund. Det er nu en fornøjelse at have ham med i bilen.” – Lene B.

Ofte slipper hunden allerede af med køresyge efter blot 1-3 justeringer

HundeOsteopat

Forstå din hunds signaler – Symptomer på køresyge

  • Opkast

  • Halsen og uro

  • Savlen

  • Hunden ryster

  • Piver eller gør

  • Hunden vil ikke ind i bilen


Køresyge stammer fra fysiske ubalancer. Ignoreres det, kan din hund udvikle en vedvarende frygt for bilkørsel. At vende denne frygt til noget positivt kan tage tid, derfor er det vigtigt at gribe ind i tide.

Er din hund plaget af køresyge?
Så kontakt mig på tlf. 52118989 eller mail info@baxrehab.dk, eller bestil en tid i dag.

Bestil tid online

Hunde der lider af køresyge

Osteopati er yderst effektiv til at hjælpe hunden med at komme af med sin køresyge. Gennem en grundig undersøgelse af kroppens system, vil det nu være muligt at kunne tage din hund med på køreture uden problemer.
Eksamineret Hundeosteopat med klinik i Esbjerg, Jylland.

Kontakt