Observér dit kæledyrs bevægelsesmønster for optimal sundhed og trivsel

Osteopati til hunde

Det er vigtigt at man som ejer, holder øje med hvordan ens dyr bevæger sig. Låsninger i kroppen er ikke altid noget der kommer tydeligt til syne med det samme, og hvis hunden eller katten pludselig viser den har smerter, kan den godt have kompenseret i et stykke tid, også selvom den ikke viser tegn på at være halt.
Går ens dyr for lang tid med låsninger i kroppen, er der store chancer for at det senere kan udvikle sig til slidgigt – Derfor gælder det om at se efter de små ting som ændrer sig i bevægelsesmønsteret.

Som ejer, kan man bl.a. kigge efter er, om kæledyret er stiv i sin gang – ingen svaj fra side til side i langs ryggen eller ved bagparten. Dette kan være en indikation på at den har låsninger i ryggen eller bækken.

Derudover kan gang hastigheden, smalle- og ujævne skridt og pludselige stop på gåture også være tegn på ubehag og ikke blot at dit kæledyr er blevet ældre eller doven.

“Det går tit vildt for sig, når Aiko tonser rundt med vennerne i skoven. For et par måneder siden resulterede det i et vrid i hoften og havde smerter. Jeg kontaktede søde Michelle og fik en tid til behandling af ham. Allerede efter første behandling havde vi igen en smertefri og super glad goldenbasse.” – Kirsten M.

Hunden er et flokdyr, vis instinkter ikke byder den at vise svaghed, da dette kan resultere i at blive udstødt af flokken.

HundeOsteopat

Osteopati øger mobiliteten og livsglæden hos din hund og kat

Osteopati har til formål at afspænde muskler og mobilisere låste led.

Det er en manuel behandlingsform, hvor forskubbede og låste led manipuleres på plads, således at der opnås fri bevægelighed i kroppen.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit kæledyr har smerter, eller hvis du allerede giver smertestillende medicin, kan jeg hjælpe med at optimere deres bevægelsesapparat og livskvalitet.

Kontakt mig på tlf: 52118989 for yderligere spørgsmål eller bestil en tid i dag for at give dit kæledyr den bedste omsorg.

bestil tid online

Hundens mobilitet

Mange hunde vil stadig med på gåture og lege selvom de har ondt.
Som hundeosteopat kan jeg hjælpe din hund med komme af dens spændinger i kroppen.
Klinik i Esbjerg, Sydjylland.

Kontakt